menu

Naast lifestyle fotograaf, ben ik ook mama, vriendin, thirtysomething en woonachtig in Pijpelheide. Een klein dorpje aan de rand van Baal.

Klanten omschrijven mij als rustig, behulpzaam en kindvriendelijk. Daarnaast ben ik ook een eeuwige twijfelaar en misschien een tikkeltje perfectionistisch. Ik hou van warme dagen en de zon op mijn gezicht, van tijd doorbrengen met mijn gezin en afspreken met vriendinnen.

Als mama van drie kleine kindjes mag ik elke dag ervaren hoe snel de tijd voorbij vliegt. Ik besef maar al te goed hoe belangrijk het is om in de chaos van het ouderschap even te kunnen stilstaan en te beseffen hoeveel moois je bezit. Even stilstaan bij de kleine gelukjes die achteraf helemaal niet klein, maar juist zo waardevol blijken. Ik probeer me daar dagelijks bewust van te zijn. Foto's maken dat voor mij mogelijk en dat wil ik ook jou geven. Niet alleen even stilstaan, maar ook een tastbare herinnering om op terug te blikken.

Hoewel fotografie altijd al een plaats in mijn leven heeft gehad, besefte ik pas écht hoe waardevol foto’s kunnen zijn toen ik voor het eerst mama werd. Toch waagde ik pas sinds twee jaar de sprong en maakte ik van mijn passie mijn beroep.

Heb je nog vragen? Laat het maar weten! Nu ben ik natuurlijk ook wel benieuwd naar jou. Stuur me gerust een berichtje zodat we elkaar kunnen leren kennen.

Ik kijk er alvast naar uit je te ontmoeten!

Liefs,
Tine

hallo, ik ben tine

Als mama weet ik dat (de aanloop naar) het ouderschap een hobbelig parcours kan zijn. Ik geloof ook heel erg dat het ouderschap ontzettend bijzonder en alles behalve vanzelfsprekend is om te mogen beleven.

Als fotograaf wil ik jou even laten stilstaan en laten zien hoeveel moois je bezit. Ik wil jou laten genieten van het moment en een tastbare herinnering geven voor later. Ik geloof immers echt dat het niet alleen belangrijk is om af en toe even stil te staan, ik geloof ook dat deze tastbare herinneringen niet alleen nu, maar ook later van groot belang kunnen zijn.

Jonge gezinnen kunnen bij mij terecht vanaf de dag dat ze aan kinderen denken tot alle kleine en grote momenten die daarop volgen.

let me capture your beautiful chaos called family

Heb je een vraag of wil je een shoot vastleggen? Ik help je graag verder!

Je kan me contacteren via onderstaand formulier of je mag mailen naar tine@tinestorms.be.
Ik probeer elke mail binnen de twee werkdagen te beantwoorden.

Wil je vrijblijvend een informatiebrochure ontvangen over zwangerschaps-, geboorte-, newborn- of gezinsfotografie? Laat me even weten in welke je interesse hebt, dan mail ik hem door.

Heb je een dringende vraag, dan kan je mij telefonisch bereiken op het nummer 0479 62 24 18.

 

Tot snel!

Let's get in touch

vertel me waarmee ik je kan helpen*

Onderwerp*

hoe heb je mij gevonden*

telefoonnummer

Email*

Familienaam

Voornaam

Naam*

ik contacteer je zo snel mogelijk!

Dankjewel!

Evelien - mama to be

We hebben de foto’s goed ontvangen en een pakket uitgekozen.
Bedankt voor de foto’s! Ze zijn echt prachtig! We hebben ze niet kunnen bekijken zonder een traantje weg te pinken ☺️

Karmien - mama van matteo, Oliver, Maia en Elena

Meteen op ons gemak ondanks de chaos van ons plots verdubbelde gezin... 😅 Met veel geduld heeft ze een super mooi aandenken gecreëerd voor ons gezinnetje! ❤

sabe - mama to be

Super hard bedankt voor deze mooie foto’s! We zullen er zeker nog veel van genieten!

Volg me op instagram

0479 62 24 18

tine@tinestorms.be

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties, data minisessies en ander fotonieuws.

Blijf op de hoogte!

Contact

© 2022 Tine Storms Photography
Kapelaan Francklaan 2b
2221 Pijpelheide (Heist-op-den-Berg)
BTW 0665.895.201
© 2022 Tine Storms Photography | Kapelaan Francklaan 2b, Pijpelheide (Heist-op-den-Berg) | BTW 0665.895.201 |  

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden |